Hulp-startpaginaEmail dienstenHoe kan ik mij aanmelden op mijn emailaccount

Hoe kan ik mij aanmelden op mijn emailaccount

Om je aan te melden in jouw Webnode mailbox dien je het nieuwe emailadres te gebruiken dat je hebt aangemaakt met behulp van jouw domein en het daarbij het wachtwoord.

Als je al bent aangemeld in de editor met een ander emailadres, dien je je eerst af te melden.

1. Klik op Aanmelden op de Webnode startpagina.

2. Meld je aan met het emailadres dat je hebt aangemaakt met behulp van jouw domein, zoals bijvoorbeeld info@mijndomein.nl. Gebruik niet het emailadres dat je gebruikt om je aan te melden in de editor van de website - dit zijn twee verschillende accounts.

3. Op de Mijn Projecten pagina klik je op Email Account in de rechterbovenhoek.

4. Je kunt nu je mailbox bekijken.

5. Als je nu jouw website wilt bewerken dien je je eerst af te melden en vervolgens opnieuw aan te melden met het emailadres waarmee je je bij Webnode hebt geregistreerd.

Tip: Als je graag toegang wilt krijgen tot de mailbox en de editor met maar één emailadres, kan je het emailadres in kwestie (info@mijndomein.nl) instellen als een administrator voordat website. Een andere mogelijkheid is om je in twee verschillende browsers tegelijk aan te melden (bv. Mozilla Firefox en Google Chrome).