Hulp-startpaginaAanpassen van de websiteHoe kan ik pagina's in het menu verbergen

Hoe kan ik pagina's in het menu verbergen

Als je een pagina niet zichtbaar wilt hebben in het menu, kan je deze verbergen. De pagina zal nog steeds toegankelijk zijn via een directe link, maar deze zal niet worden weergegeven in het menu.

1. Klik op Pagina's.

2. Selecteer de pagina die je wilt verbergen en klik op Toon de pagina in navigatiemenu. Als de knop grijs is, wilt dat zeggen dat de pagina niet zichtbaar is in het menu. Is de knop blauw, dan is de pagina wel zichtbaar in het menu.

3. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Als je de verborgen pagina wilt bewerken, dien je enkel maar op Wijzig pagina te klikken.