Nápověda
Hlavní stránkaÚprava stránekJak změnit přihlašovací e-mail

Jak změnit přihlašovací e-mail

V případě potřeby si ve svém Webnode účtu můžete přihlašovací e-mailovou adresu sami změnit. Veškeré automatické emaily týkající se například aktivace a expirace prémiových služeb a domén všech vašich projektů budou poté chodit na tuto novou e-mailovou adresu. Pokud si přejete předat správu jednoho specifického projektu jiné osobě, napište nám prosím svůj požadavek prostřednictvím formuláře zde.

1. Přihlaste se ke svému účtu Webnode.

2. Na stránce Moje projekty rozbalte vpravo nahoře Menu.


3. Pokračujte na Můj profil.


4. Klikněte na tlačítko Upravit vedle přihlašovacího e-mailu. 

5. Zadejte novou e-mailovou adresu. Ujistěte se, že e-mailová adresa je funkční a že k ní máte přístup. Klikněte na tlačítko Uložit. Jako novou e-mailovou adresu nelze nastavit takovou, která je již používána u jiného Webnode účtu.  

DŮLEŽITÉ: Jako přihlašovací e-mail vlastníka projektu prosím nezadávejte adresu, kterou jste si vytvořili k vlastní doméně. V případě, že doména expiruje, bude e-mailová adresa nefunkční nebo smazaná. Také je třeba pamatovat na to, že pokud byste ztratili heslo ke svému Webnode účtu, nebylo by možné heslo obnovit, jelikož odkaz k obnovení hesla by byl zaslán na adresu, ke které nemáte přístup. Řešení této situace se pak z bezpečnostních důvodů může protáhnout i na několik dní. Obecně je vhodné používat e-maily jako např. @gmail.com, @seznam.cz, apod.

6. Aby byla změna provedena, je potřeba kliknout na ověřovací odkaz v e-mailu, který byl odeslán na nově zvolenou e-mailovou adresu. Pokud email nedorazil, zkontrolujte složku s nevyžádanou poštou (spam).


7. Na stránce Moje projekty se zobrazí zpráva o úspěšném ověření nové e-mailové adresy. 

Tip: Pokud si přejete předat správu webu někomu jinému, tedy změnit vlastnictví celého projektu, napište prosím na naši podporu. V tomto případě zkontrolujeme, zda je u stránky nastavené automatické předplatné, nebo zda jsou aktivní nějaké další služby. Nového vlastníka webu pak budeme informovat.