Hulp-startpaginaPremium dienstenHoe kan ik Premium Diensten Aankopen

Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

Als je de Premium diensten van Webnode wilt aankopen, kan je dat doen via de Mijn projecten pagina, door te klikken op de Upgrade naar Premium link.

1. Je kan Premium diensten ook aankopen vanuit de website editor door te klikken op INSTELLINGEN.

2. In het Instellingen venster kies je de optie Algemeen, en klik je vervolgens op KIES JE PAKKET.

3. Kies het Premium pakket dat het beste bij je behoeften past.

4. Kies hoe lang je het Premium Plan en de betalingsmethode wilt. Als je een kortingsbon hebt, klik dan op Ik heb een voucher en voer een kortingscode in. Bevestig en activeer de voucher door op de knop Activeer voucher te drukken. Als je de factuurgegevens wilt invoeren, vink dan het vakje Bedrijfsfacturatie aan..

5. Zodra wij de betaling ontvangen, zal je ook een vouchercode ontvangen die je kan gebruiken om een domein gratis te registreren voor 1 jaar. Het gekozen Premium pakket zal automatisch geactiveerd worden.

Tip: Na de eerste betaling via PayPal of kredietkaart zal de automatische hernieuwing standaard worden ingeschakeld. Je kan deze op elk moment uitschakelen op de administratiepagina van je website.

Tip: Als de betaling via kredietkaart niet is doorgegaan na de eerste poging, neem dan contact op met je bank omdat de betaling geblokkeerd kan zijn. Je kan ook een andere betaalmethode proberen, zoals PayPal.

Tip: Zorg ervoor dat je de factuurgegevens correct ingeeft, omdat ze later niet gewijzigd kunnen worden.