Palīdzība
SākumsKā rediģēt mājas lapuKā nomainīt ienākšanas e-pasta adresi

Kā nomainīt ienākšanas e-pasta adresi

Ja nepieciešams Tu vari nomainīt ienākšanas e-pasta adresi savam Webnode kontam. Visi automātiskie e-pasti, kas saistīti ar Premium pakalpojumu un domēnu aktivizēšanas un termiņiem, par visiem Taviem projektiem tiks nosūtīti uz jauno e-pasta adresi. Ja vēlies nodot mājas lapas pārvaldīšanu citam cilvēkam, lūdzu nosūti šo pieprasījumu uz support@webnode.lv.

  1. Ienāc savā Webnode kontā.
  2. Mani projekti lapā noklikšķini uz Izvēlne pogas, kas atrodas lapas labajā-augšējā stūrī. 
  3. Noklikšķini Mans profils.
  4. Noklikšķini Rediģēt pogu, kas atrodas blakus ienākšanas e-pastam. 
  5. Ievadi jauno e-pasta adresi. Pārliecinies, ka e-pasta adrese ir aktīva un ka Tu vari tai piekļūt. Noklikšķini Saglabāt Tu nevari ievadīt e-pasta adresi, kas jau ir piesaistīta kādam Webnode kontam. E-pasta adresei ir jābūt jaunai.SVARĪGI: Lūdzu neievadi e-pasta adresi, kuru esi izveidojis ar Webnode kā īpašnieka e-pasta adresi. Ja domēna termiņš beigsies, e-pasta adrese būs neaktīva, tas nozīmē, ka Tu zaudēsi iespēju atgūt paroli vai būs citas līdzīgas problēmas. Ņemot vērā mūsu privātuma politiku, šīs problēmas atrisināšana var aizņemt vairākas dienas. Mēs iesakām ka īpašnieka e-pasta adresi uzstādīt, piemēram, @gmail.com, @inbox.lv, etc.  
  6. Izmaiņas tiks veiktas pēc tam, kad būsi uzklikšķinājis uz pārbaudes linka, kas tiek nosūtīts uz jauno e-pasta adresi. Ja šis e-pasts nav Tavā iesūtnes mapē, lūdzu pārbaudi arī mēstuļu mapi.

  7. Mani Projekti lapā Tu redzēsi ziņu, par veiksmīgu jaunā e-pasta adreses apstiprināšanu. 

Padoms:

Ja vēlies mājas lapas administrēšanu uzticēt kādam citam, tādējādi mainot visa projekta īpašumtiesības, lūdzu, sazinies ar mūsu klientu atbalstu. Šajā situācijā mēs pārbaudīsim, vai mājas lapai ir automātisks abonēšanas maksājums vai arī mājas lapā darbojas citi pakalpojumi. Pēc tam mēs informēsim jauno mājas lapas īpašnieku.