Palīdzība
SākumsPremium pakalpojumiInformācija par PVN maksājumiem, iegādājoties Webnode Premium pakalpojumus

Informācija par PVN maksājumiem, iegādājoties Webnode Premium pakalpojumus

Kad ir veikts maksājums, Webnode ir pienākums atpazīt vai maksājums ir saistīs ar biznesa vai personīgajām vajadzībām. Tas ir saistīts ar ES prasībām par PVN uzskaiti un ziņošanu šiem dažādajiem mērķiem. Webnode ir pienākums iekasēt PVN par pakalpojumiem no Eiropas kopienas lietotājiem saskaņā ar Padomes Direktīvu (2006/112/EK) par kopējo pievienotās vērtības nodokļu sistēmu, ar ko groza direktīvu (2008/8/EK) Eiropas Komisiju.

  1. Gala lietotājs priekš personīgajām vajadzībām (B2C) 

    Webnode lietotājiem ir svarīgi zināt, ka Webnode iekasē un ziņo par PVN, kas tiek ieņemti no Premium pakalpojumu aktivizēšanas.

    Webnode ir reģistrēts ES kā PVN MOSS (Mini One Stop Shop) ar PVN ID: EU 826017277, kas tiek parādīts arī uz izrakstītā rēķina, ja esi lietotājs no Eiropas. ES norāda, ka Webnode ir Non-ES uzņēmums, kas ir reģistrēts ES, lai iekasētu un ziņotu par saņemto ES PVN.

    Lūdzu, ņem vērā, ka PVN ID, kas ir norādīts augstāk nevar tikt pārbaudīts izmantojot VIES (PVN informācijas apmaiņas sistēma), kas darbojas Eiropas Komisijā, augstāk minētā iemesla dēļ
  2. Uzņēmējdarbība – PVN maksātājs (B2B)

    Ja esi reģistrēts uzņēmums ar reģistrētu ES dalībvalstīs spēkā esošu Eiropas PVN ID, Tu vari ievadīt šo PVN ID, kad veic Premium pakalpojumu pasūtījumu. PVN tiks iekasēts 0% sakarā ar delegācijas nodokļu saistībām, pazīstamu kā apgrieztā maksāšanas kārtība.

    Lūdzu konsultējies ar savu nodokļu un finanšu konsultantu par saviem nodokļu deklarēšanas pienākumiem.

    Rēķini, kas minēti augstāk tiks iekļauti Webnode Šveices PVN ID: CH-413.669.887. Šo PVN ID numuru var pārbaudīt šeit: MWST. 
  3. Uzņēmējdarbība – PVN nemaksātāji

    Ja esi reģistrēts uzņēmums, taču nav derīgs PVN ID, PVN tiks iekasēts 0%. Iegādājoties Webnode pakalpojumus būsi pazīstams kā “identificēta PVN persona”. Lūdzu konsultējies ar savu nodokļu un finanšu konsultantu  par saviem nodokļu deklarēšanas pienākumiem.

    Rēķini, kas minēti augstāk tiks iekļauti Webnode Šveices PVN ID: CH-413.669.887. Šo PVN ID numuru var pārbaudīt šeit: MWST.