Palīdzība
SākumsPremium pakalpojumiAtļaujas došana ar paroli aizsargātajām lapām

Atļaujas došana ar paroli aizsargātajām lapām

Pēc noklusējuma, Tev būs jāapstiprina katrs jaunais biedrs savā mājas lapā manuāli. Tu vari iespējot automātiski apstiprināšanu noklikšķinot uz IESTATĪJUMI. 

  1. Noklikšķini uz IESTATĪJUMI.
  2. Mājas lapas iestatījumi sadaļā, Tu vari atspējot manuālo biedru apstiprināšanu, noklikšķinot uz Apstiprini reģistrācijas manuāli. Ja poga ir pelēka, visi jaunie biedri tiks apstiprināti automātiski.Līdz ko būsi apstiprinājis jauna lietotāja reģistrāciju, kas tika iesniegta caur reģistrācijas formu, kas ir Tavā mājas lapā, lietotājs saņems automātisku e-pastu, informējot, ka viņu reģistrācija ir apstiprināta un piekļuve aizsargātajām lapām ir sniegta. Lietotāji, kuru reģistrācijas pieteikumu neapstiprināsi, nesaņems informatīvo e-pastu. Lūdzu, ņem vērā, ja pievienosi lietotāju manuāli, šis lietotājs nesaņems informatīvo e-pastu. Tev būs personīgi jāinformē šis lietotājs.

    Ja automātiskā apstiprināšana ir aktivizēta, jauni lietotāji iegūs piekļuvi Tavām aizsargātajām lapām uzreiz pēc reģistrēšanās. Ja izvēlēsies manuāli apstiprināt jaunus biedrus, Tu saņemsi paziņojumu par katru jaunu reģistrāciju. Tu varēsi apstiprināt vai bloķēt lietotājus arī no šī e-pasta.E-pasta paziņojumi par katru jaunu reģistrāciju var tik mainīts biedru reģistrācijas lapā, noklikšķinot uz Reģistrēties un pēc tam uz E-pasta paziņojumi.Tu vari pārvaldīt biedru sarakstu pēc ienākšanas mājas lapas administrācijā un noklikšķinot uz Reģistrētie biedri.Tad Tu redzēsi sarakstu ar reģistrētajiem biedriem. Tu varēsi apstiprināt vai bloķēt jebkuru no reģistrētajiem biedriem, vai, Tu varēsi manuāli pievienot jaunus lietotājus noklikšķinot uz +Pievienot biedru.Lietotāju konti var tikt dzēsti, uzklikšķinot uz lietotāja un tad uz Dzēst biedru.

        Vari arī apstiprināt, dzēst vai bloķēt vairākus lietotājus vienlaikus.