Palīdzība
SākumsPremium pakalpojumiPar mājas lapas statistiku

Par mājas lapas statistiku

Webnode 2.0 redaktors piedāvā vienkāršu mājas lapas apmeklētības statistikas pārskatu, lai Tu redzētu cik lielu apmeklētību tava mājas lapa iegūst.

Statistika, kas ir iekļauta pārskatos ir skaitļi par mājas lapas apmeklētājiem, apmeklēto lapu skaitu, visbiežāk apmeklētās lapas un novirzīšanas lapas.

Mājas lapas statistika bezmaksas mājas lapai piedāvā tikai mājas lapas apmeklētāju pārskatu un apmeklēto lapu pārskatu par pēdējām 30 dienām. Tu vari iegūt vairāk informācijas iegādājoties Mini, Standard vai Profi Premium plānu.

Lai piekļūtu mājas lapas apmeklētības statistikai, ienāc savā Webnode projekta administrācijā un izvēlies projektu, kura statistiku vēlies redzēt.

Bezmaksas mājas lapai, tiek parādīta tikai dienas apmeklētības statistika. Ar Premium plānu, Tu vari palielināt informāciju apjomu uz mēneša vai visu laiku.

Skaidrojošā vārdnīca

Dažāda statistikas metodoloģija tiek izmantota datu analīzē. Tāpēc dati var atšķirties no citiem statistikas datiem, ir svarīgi saprast, kuru rādītāji tiek pārbaudīti.

Mājas lapas apmeklētāji

Šis grafiks sniedz pārskatu par apmeklētāju skaitu, kas ir saņemts noteiktā laika posmā. Diena tiek skaitīta no pusnakts līdz pusnaktij.

Lapas skatījumi

Šis grafiks sniedz pārskatu par to, cik lapas tiek atvērtas konkrētajā dienā. Katra mājas lapas lapa tiek skaitīta kā 1.

Piemērs:

Kāds apmeklē Tavu mājas lapu 10 reizes un katra apmeklējuma laikā tiek apskatīta sākumlapa (1 lapa) un kontaktu lapa (1 lapa). Tiks saskaitīti 20 lapu skatījumi.

Populārākās lapas

Šis rādītājs parādā, kuras ir visbiežāk apmeklētās lapas, ņemot vērā kopējo lapu skatījumu.

Novirzīšanas lapas

Šie dati sniedz pārskatu par to, kā apmeklētāji nokļūst Tavā mājas lapā izmantojot citus avotus, nevis meklētājprogrammas. Tu redzēsi pēdējās mājas lapas, kuras viņi apmeklēja pirms tika novirzīti uz Tavu mājas lapu.