Palīdzība
SākumsAffiliatesKā reklamēt Webnode

Kā reklamēt Webnode

Ir neskaitāmi veidi, kā piesaistīt apmeklētājus, taču sekojošie veidi ir vispopulārākie:

  1. Reklāmplakāti un linki

    Reklāmplakātu un linku ievietošana mājas lapā ir vienkāršākais un efektīvākais veids popularizēt Webnode. Sistēma piedāvā vairākus iepriekš sagatavotus reklāmplakāta dizainus dažādās valodās. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu apskati mūsu pamācību Ievietot Affiliate reklāmplakātu

  2. Analīze un virzība
    Ja Tava mājas lapa ir balstīta uz tīmekļa vietnes dizainu un dažādiem notikumiem, Tu vari izveidot rakstu par Webnode vai izveidot video pamācības kā izmantot mūsu sistēmu. Protams, Tev nav jāizmanto tikai Webnode, bet Tu vari izveidot vispārīgus rakstus kā reģistrēt domēnu, kā uzsākt savu blogu un t.t. Šādi, Tu piesaistīsi cilvēkus, kam interesē šīs lietas un iespējams iegūsi no viņiem lielu labumu.

  3. Kopienas un forumi 
    Pievienojies tiešsaistes kopienām un diskusiju forumiem, kā piemēram, Yahoo Answers un t.t. un iesaki lietotājiem Webnode. Šajos forumos, Tu vari atrast dažādus jautājumus par mājas lapas izstrādes procesu. Dalies savā pieredzēs, rakstos, instrukcijās un atceries reklamēt Webnode kā labāko risinājumu.

  4. Sociālie tīkli 
    Izmantojot sociālos tīklus, Tava ziņa izplatīsies ātrāk un protams, ienākumi arī augs ātrāk. Kurš gan var atteikt mājas lapas izstrādei, ja ieteikums ir nācis no drauga? Protams, Tu vari atrast arī citus veidus, kā palielināt savus ienākumus reklamējot Webnode. 

Iedvesmai, apskati dažus no mūsu esošajiem partneriem: 

Vienmēr atceries izmantot savu Affiliate linku. Šādi, Tu būsi drošs, ka lietotāji tiks novirzīti uz Webnode Tavā vārdā, tādējādi, Tu iegūsi labumu.