Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Domain NamesΤι είναι η Μεταφορά Domain;

Τι είναι η Μεταφορά Domain;

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα domain name που έχετε κατοχυρώσει σε άλλο πάροχο με τη σελίδα σας στη Webnode, έχετε τη δυνατότητα να το μεταφέρετε, με τη Webnode να αναλαμβάνει κάθε τεχνικό κομμάτι της μεταφοράς. Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς η διεύθυνση (URL) της σελίδας σας δε θα περιλαμβάνει πλέον το .webnode. Για παράδειγμα, αν η διεύθυνση του Webnode project σας είναι www.istoselida.webnode.com, θα αλλάξει σε www.istoselida.com. 

Για να μεταφέρετε το domain name σας, χρειάζεται απλά να αιτηθείτε τη μεταφορά μέσα από τη σελίδα διαχείρισης του project σας. Θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα μέσω email.

Η μεταφορά ενός domain στη Webnode προϋποθέτει να έχετε ενεργοποιήσει τις Premium Υπηρεσίες καθώς η χρήση domain θωρείται premium χαρακτηριστικό. Η μεταφορά του domain name είναι δωρεάν, ωστόσο καλείστε να καταβάλλετε ποσό που αντιστοιχεί σε ετήσια (διετή για τα .gr domains) ανανέωσή του, διάρκεια που θα προστεθεί στην τρέχουσα ημερομηνία λήξης του domain. Η διάρκεια που απομένει στο domain name, θα ισχύει και μετά τη μεταφορά. (Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε έναν διαφορετικό τύπο domain όπως .at, .be, .biz, co.at, .de, .fr, .it, .nl ή .or.at domain και χρειάζεστε πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας).

Το domain name θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κατοχή σας. Η Webnode διατηρεί αποκειστικά ρόλο τεχνικού μεσάζοντα και βοηθού κατά τη διαδικασία ρύθμισης του domain σας. Πολύ σύντομα μετά την ολοκλήρωση του αιτήματος μεταφοράς ενός domain name, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με κάθε πληροφορία που μπορεί να χρειάζεστε. 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας Πώς να μεταφέρετε ένα Domain