Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Υπηρεσίες EmailΑνακατεύθυνση E-mail

Ανακατεύθυνση E-mail

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσα από την κεντρική σελίδα της Webnode. Ενώ βρίσκεστε στην επεξεργασία, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις

Click Settings

2. Στην καρτέλα Λογαριασμοί Εmail, κάντε κλικ στη Διαχείριση Email.

Manage emails

3. Ο δεύτερος τρόπος είναι να εισέλθετε απευθείας από τη διαχείριση του project σας. Κάντε κλικ στη Διαχείριση και στη συνέχεια στο Λογαριασμοί Email.

Choose Emails Accounts

 

4. Επιλέξτε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να προωθούνται τα μηνύματά σας και κάντε κλικ στην Επεξεργασία.

Choose Email Accounts

5. Στο πεδίο Ανακατεύθυνση email, συμπληρώστε τις διευθύνσεις που θέλετε να ανακατευθύνονται τα email σας χωρίζοντάς τις με ερωτηματικό (;). Με αυτή τη ρύθμιση, τα μηνύματα προωθούνται στις επιλεγμένες διευθύνσεις email και τα μηνύματα δεν παραμένουν στον αρχικό φάκελο εισερχομένων. Αν συμπληρώσετε τη διεύθυνση του αρχικού mailbox, τα μηνύματα θα παραμένουν στον λογαριασμό. Κάντε κλικ στην Αποθήκευση αλλαγών για να επιβεβαιώσετε την ανακατεύθυνση.

Save changesΓια την ενεργοποίηση της λειτουργίας, θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης που σας έχει σταλεί στην διεύθυνση που ορίσατε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να καταργήσετε την ανακατεύθυνση για μία συγκεκριμένη διεύθυνση email, διαγράψτε τη διεύθυνση από το πεδίο Ανακατεύθυνση email. Κάντε κλικ στην Αποθήκευση για αποδοχή των αλλαγών.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για να δείτε τα email σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό email σας στη Webnode ή να ρυθμίσετε κάποιον εξωτερικό εξυπηρετητή όπως το Outlook.