Palīdzība
SākumsInterneta veikalsĪsumā par interneta veikalu

Īsumā par interneta veikalu

Esi sveicināts Webnode. Tu esi ceļā uz jauna interneta veikala izveidi.

Šī pamācība sniegs pamata informāciju par Webnode interneta veikalu un palīdzes Tev saprast ka viss strādā. Mūsu mērķis ir vienkāršība, darbs ar Webnode platformu ir intuitīvs.  Tev nav nepieciešams būt zinošam izstrādātajam, nav pat nepieciešamas tehniskās zināšanas, lai izveidotu profesionālu interneta veikalu.

Pēc reģistrācijas www.webnode.lv, Tu varēsi sākt veidot savu interneta veikalu izmantojot Webnode bezmaksas plānu. Lūdzu ņem vēra, ka dažas interneta veikala iespējas, ka pasūtījuma vadība ir pieejama tikai ar aktīvi Premium plānu. Cenu lapa un funkcijas katram Premium plānam ir pieejama Cenu lapā.

Lai sāktu izstrādāt interneta veikalu, vispirms dodies uz www.webnode.lv un noklikšķini Uzsākt darbu pogu. Aizpildi formu, kā parādīts zemāk esošajā attēlā un nākamajā lapā uzvēlies E-veikals. Tu vari atrast detalizētu informāciju pamācībā Kā izveidot interneta veikalu.

Lai iegūtu informāciju kā darboties ar Webnode redaktoru, lūdzu apskati pamācību Webnode redaktors. Interneta veikala un mājas lapas redaktors ir vienāds un interneta veikals ir daļa no Webnode redaktora. Vairāk informācijas par iespējam ir atrodama Webnode pamācībās.

Tavs jaunais interneta veikals būs jau uzstādīts ar produktu paraugiem. Tu vari rediģēt jau esošos produktus vai pievienot pavisam jaunus.

Tu vari redzēt visus interneta veikala produktus pievienojot Produktu sarakstu. 

Pēc tam Tu vari izvēlēties, kā produkti būs redzami izvēloties karuseli vai citu produkta izskata opciju. Vairāk informācijas par produktu sarakstiem pamācībās Kā pievienot produktu sarakstu un Kā rediģēt produktu sarakstu.

Individuāli produkti var tikt pievienoti kategorijās ņemot vēra to kopīgās īpašības. Piemēram, Tu vari izveidot kategoriju “Sieviešu apģērbs”, “Ziemas apģērbs” un “Mēteļi”. Tavs produkts “Sieviešu ziemas mētelis” varētu būt pievienots visās 3 kategorijās. Palīdzība par kategorijām pieejama pamācībā Izveidot un rediģēt kategorijas.

Pasūtījumi būs viegli pārvaldāmi interneta veikala administrācijā, Tev būs iespējams mainīt statusu vai arhivēt tos.

Vairāk informācijas par darbu ar interneta veikalu var atrast šajās pamācības:

Labi, tagad vari doties pie darba. Ja nepieciešama palīdzība, sazinies ar Webnode klientu apkalpošanu izmantojot kontkatformu, kas pieejama administrācijā zem Sazinies ar mums sadaļas.