Palīdzība
SākumsInterneta veikalsKā pāriet uz PayPal biznesa kontu

Kā pāriet uz PayPal biznesa kontu

PayPal ir starptautiski pazīstama maksājumu vārteja, kas ir kļuvusi par populārāko starp biznesa cilvēkiem, dēļ tās vienkāršības, ātruma un drošības. Pēc savas kredītkartes/debetkartes savienošanas ar savu PayPal kontu, Tu vari maksāt par produktiem un pakalpojumiem tiešsaistē jebkuram pakalpojumu sniedzējam, kurs piedāvā PayPal kā maksājuma veidu. Līdz ko maksājums ir veikts, biznesa īpašnieks to saņem nekavējoties.

Ja vēlies piedāvāt Paypal maksājuma veidu savā internētā veikalā, Tev ir jāuzlabo savs PayPal konts uz Biznesa kontu. Bez PayPal biznesa konta, Tu nevarēsi saņemt maksājumus, kas tiks veikti Tava interneta veikalā.

Ja Tev jau ir PayPal biznesa konts, Tu vari doties uz pamācību Kā pievienot PayPal maksājuma veidu. 

  1. Atver PayPal.
  2. Izvelies Business account un noklikšķini Continue.
  3. Ievadi savu e-pasta adresi un noklikšķini Next.
  4. Ievadi sava PayPal konta e-pasta adresi un paroli un aizpildi pievieno personīgo informāciju. Pārliecinies, ka esi atzīmējis, ka piekrīti Noteikumiem un Nosacījumiem noklikšķinot Agree and continue.
  5. Izvēlies sava biznesa veidu.
  6. Turpini ievadot pieprasīto informāciju. Kad esi pabeidzis noklikšķini Continue.
  7. Ievadi savu personīgo informāciju un noklikšķini Submit.
  8. Ievadi informāciju par visiem sava biznesa akciju turētājiem, kam pieder vismaz 25% no Tava biznesa akcijām. Ja tādu cilvēku nav, ievadi informāciju par personu, kas pieņem svarīgos biznesa Noklikšķini Continue.
  9. Nākamajā solī, atbildi uz jautājumiem par to vai uzņēmums ieguva vismaz 50% no peļņu no dividendēm, procentiem, īres maksas, autoratlīdzības vai līdzīgiem avotiem. Lielākoties mazie interneta veikali izvēlēsies No. Pamatojoties uz iepriekš sniegtajām atbildēm, Tev iespējams nāksies atbildēt uz vel vienu Yes/No jautājumu. Beigās noklikšķini uz Continue.

  10. Pēdējā solī, apstiprini, ka Tavs uzņēmums nav zem ASV nodokļu likuma un, ka Tu esi iesniedzis pareizu informāciju. Ievadi savu vārdu un noklikšķini Cerify and Submit.


    Kad šie soļi ir pabeigti, Tavs PayPal Biznesa konts ir izveidots. Tagad Tev jāapstiprina sava e-pasta adrese noklikšķinot uz linka, kas tika nosūtīts uz e-pasta adresi, kuru norādīji reģistrējoties ar PayPal.

    Tev ir arī jāpabeidz PayPalm konta uzstādīšana. Lai nokļūtu pie PayPal biznesa konta, noklikšķini uz sekojošā linka:

    https://www.paypal.com/activation/businessSetup#account

  11. Tev jāpievieno sava kredītkarte/debetkarte savam PayPal kontam. Noklikšķini Profile un tad uz Link and confirm debit or credit card.

  12. Ievadi savas kredītkartes/debetkartes informāciju un noklikšķini uz Continue. PayPal mēģinās veikt maksājumu dažu centu vērtībā uz Tavu kontu, lai pārliecinātos, ka karte ir aktīva. Šī maksājuma uzdevumā, Tu atradīsi 4 numuru kodu, kas Tev būs jāievada savā PayPal kontā, lai apstiprinātu bankas kontu. Daži centi, kas tika noņemt tiks atgriezti 24 stundu laikā, pēc tam, kad Tavs bankas konts būs verificēts.
  13. Kad Tava kredītkarte/debetkarte ir verificēta, Tu varēsi palielināt savu mēneša limitu. Noklikšķini Profile un tad Raise your account limits.
     
  14. Izvēlies, kuru limitu vēlies palielināt (limitu par sūtīšanu gadā vai maksimālo naudas izņemšanu no Paypal konta) un tad noklikšķini Raise limits.

    Tu vari atrast video pamācību no PayPal Youtube platformā.
    Tagad Tu vari Pievienot PayPal ka maksājuma veidu savam interneta veikalam.