Palīdzība
SākumsInterneta veikalsKā pievienot produktu

Kā pievienot produktu

Tikko izveidota interneta veikala, Tu atradīsi pievienotus paraugu produktus, kurus Tu vari viegli pielāgot savām vajadzībām. Ka arī Tu vari pievienot pavisam jaunus produktus. Šī pamācība izskaidros kā Tu vari veikt abas darbības. Ka arī, Tu redzēsi kā vari pievienot aprakstus, attēlus un nodokļu likmi saviem produktiem.

  1. Jauni produkti var tikt pievienoti noklikšķinot uz PRODUKTI pogas, kas atrodas augšējā izvēlnē.
  2. Noklikšķini Pievienot produktu
  3. Ievadi produkta nosaukumu un cenu. Nodokļu likme var tikt labota.
  4. Augšupielādē attēlu noklikšķinot Augšupielādēt attēlu pogu, pēc tam izvelies attēlu no sava datoru, kuru vēlies augšupielādēt.
  5. Apraksts sadaļā pievieno īsu produkta aprakstu. Aprakstam vajadzētu būt īsam, lai apmeklētāji varētu redzēt pilnu aprakstu. 
  6.  Pēc tam Tu esi gatavs pievienot produktu kategoriju. Šis Tev ļaus organizēt produktus atsevišķās grupās, piemēram, “Sieviešu”, “Vīriešu” vai “Aksesuāri”.
  7. Šajā pašā logā Tu redzēsi sadaļas Piedāvājumi un Pieejamība. Piedāvājumi ļaus pievienot etiķetes un cenu salīdzināšanas iespējas produktiem. Pieejamības sadaļā Tu vari pievienot produktu skaitu, produktu skaitu noliktavā vai slēpt produktu no interneta veikala. Vairāk informācijas par šīm opcijām ir atrodama pamācībā Kā rediģēt produktus. 
  8. Pārliecinies, ka esi saglabājis visas detaļas par jauno produkti noklikšķinot Izveidot. 
  9. Tu esi pievienojis jaunu produktu. Lai to padarītu redzamu un pieejami klientiem, pārliecinies, ka esi publicējis savu interneta veikalu, noklikšķinot PUBLICĒT pogu, lapas augšējā izvēlnē. 

PADOMS:

Jauni produkti var tikt pievienoti arī caur produktu sarakstu.