Palīdzība
SākumsInterneta veikalsKā rediģēt produktu sarakstu

Kā rediģēt produktu sarakstu

Produktu saraksts ir satura bloks, kas attēlo produkta kategorijas. Šī pamācība parādīs, kā darboties ar produktu sarakstu. Ja nezini, kā ievietot produktu sarakstu savā interneta veikalā, Tu vari redzēt kā pamācībā Kā pievienot produktu sarakstu. 

  • Lai rediģētu produktu sarakstu, Tev jānoklikšķina uz produktu saraksta. Parādīsies izvēlne ar šādām opcijām: Pievienot produktu, Pārvaldīt produktus un Izkārtojums. Skaidrojums, ko katra opcija nozīme ir atrodama zemāk.


    Pievienot produktu
    Tu vari pievienot jaunu produktu kategorijās noklikšķinot uz Pievienot produktu. Pēc tam Tu varēsi pievienot nosaukumu, cenu un produkta aprakstu. Vairāk informācijas var atrast pamācībā Kā pievienot produktus.

    Pārvaldīt produktus
    Noklikšķinot uz Pārvaldīt produktus novirzīs Tevi uz visu produktu sarakstu izvēlētajā kategorijā.

    Pēc noklikšķināšanas uz konkrēta produkta, Tu varēsi rediģēt detaļas kā: nosaukums, cena, apraksts vai attēlu. Tu vari pievienot arī marķējumus, oriģinālo cenu, produkta numuru vai pat produkta pieejamību. Vairāk par produktu rediģēšanu pamācībā Kā rediģēt produktu.

    Ja velies rediģēt produktu, kas nav izvēlētajā kategorijā, izvēlies citu kategoriju no saraksta, kas pieejams noklikšķinot uz filtra augšējā labajā stūrī.

    Šajā paša loga, Tu vari pievienot arī jaunu produktu kategorijai. Vienkārši noklikšķini Pievienot produktu pogu, kas atrodas augšējā labajā stūrī.

    Loga zemajā kreisajā pusē ir Pārvaldīt kategoriju poga. Kategorijas ir grupas, kurās Tavi produkti var tikt organizēti. Pārvaldot kategorijas Tu vari pievienot vai dzēst kategorijas vai mainīt kategorijas produktu kārtību. Vairāk informācijas pamācībā Kategorijas.

    Kā dzēst produktu sarakstu
    Ja vēlies dzēst produktu sarakstu no interneta veikala lapas, noklikšķini Dzēst pogu. Pēc tam apstiprini, ka vēlies dzēst sarakstu noklikšķinot uz Dzēst. Produktu saraksts tiks dzēsts no lapas, bet lūdzu ņem vēra, ka produkti paliek pieejami Tava interneta veikalā. Tu vari tos redzēt un rediģēt noklikšķinot uz PRODUKTI pogas augšējā izvēlnē.

    Izkārtojums
    Noklikšķinot uz Izkārtojums pogas, parādīs nākošo sarakstu ar iespējām: Stils, Parādīt produkts un Produktu filtrs.

    Stils
    Tev būs 4 opcijas kā parādīt produktus

    Pamats 
  • Mazāki attēli, produkti parādīsies viens pie otra

    Lielizmēra attēli 
  • Lielāki attēli, produkti parādīsies viens pie otra

    Slider 
  • Vienlaikus tiek parādīts tikai viens produkts, produkti mainīsies automātiski. Klikšķinot uz bultas var virzītos uz priekšu vai atpakaļ, tas ļaus apmeklētajiem apskatīt visus produktus.

    Karuselis 
  • Vienlaikus tiek parādīti 4 produkti, produkti mainās automātiski. Klikšķinot uz bultas var virzīties uz priekšu vai atpakaļ, tas ļaus apmeklētajiem apskatīt visus produktus.

    Parādīt produktus 
    Ja vēlies, lai produktu saraksts parādīti produktus no citas kategorijas, noklikšķini Parādīt produktus un izvēlies, kuru kategoriju vēlies parādīt. Tu vari izvēlēties tikai 1 kategoriju.
     
    Produktu filtrs 
    Produktu saraksts parādīs produktus tikai no 1 kategorijas. Ja Tev ir produkti vairākās kategorijās vai ja velies, lai pārvietošanās veikala būtu vieglāka, Tu vari izmantot Filtri funkciju. Noklikšķini to un tad izvēlies Kategorijas. Parādīsies logs, produktu saraksta kreisajā pusē, ar visām kategorijām, kurās produkts ir pievienots. Apmeklētāji tad varēs izvēlēties, kuru kategoriju viņi var redzēt produktu sarakstā.

    Iespēja pievienot filtrus ir pieejama tikai ar Pamata un Lielizmēra attēli produktu izkārtojumu.