Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Online ΚατάστημαΠροσθήκη Λίστας Προϊόντων

Προσθήκη Λίστας Προϊόντων

Τα προϊόντα σας εμφανίζονται σε ένα πεδίο περιεχομένου που ονομάζεται λίστα προϊόντων. Με τη βοήθεια της λίστας προϊόντων, μπορείτε να προσθέσετε κατηγορίες προϊόντων σε μία σελίδα του E-shop σας. Το άρθρο αυτό σας δείχνει πώς μπορείτε να προσθέσετε και να ρυθμίσετε λίστες προϊόντων.

Προσθήκη λίστας προϊόντων σε ήδη υπάρχουσα σελίδα

  1. Μπορείτε να προσθέσετε λίστες προϊόντων κάνοντας κλικ στο κουμπί προσθήκης περιεχομένου (+) και στη συνέχεια στη Λίστα προϊόντων.

  1. Κάντε κλικ στο βελάκι στα δεξιά του πεδίου για να διαλέξετε σε ποια κατηγορία θέλετε να προσθέσετε το προϊόν. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στο OK.


  1. Η επιλεγμένη κατηγορία εμφανίζεται πλέον στο κατάστημά σας.


Συμβουλή: Αν το E-shop σας έχει μικρό όγκο προϊόντων ή μόνο μία κατηγορία, μπορείτε να επιλέξετε την προβολή όλων των προϊόντων σας στη λίστα. Αν έχετε πολλά προϊόντα σε προσφορά που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, σας προτείνουμε να προβάλλετε μόνο μία κατηγορία στη λίστα προϊόντων σας.

Αν έχετε ένα προϊόν που ανήκει σε πολλές κατηγορίες ("Γυναικεία," "Καλοκαιρινά," "Παπούτσια"), μπορείτε να ενεργοποιήσετε φίλτρο στην λίστα προϊόντων. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να περιορίσουν την αναζήτησή τους όσο επιλέγουν προϊόντα.

Δημιουργία νέας σελίδας με λίστα προϊόντων

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίστες προϊόντων στο E-shop σας, δημιουργώντας μία νέα σελίδα.

  1. Στο μενού που βρίσκεται στην κορυφή του E-shop σας, κάντε κλικ στο Σελίδες.

  1. Κάντε κλικ στην Προσθήκη σελίδας.


  1. Επιλέξτε Προϊόντα όταν σας ζητηθεί τύπος σελίδας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Επιλέξτε.


  1. Δώστε έναν τίτλο στη νέα σας σελίδα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ποια κατηγορία θέλετε να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Κάντε κλικ στη Δημιουργία.


  1. Η κατηγορία που επιλέξατε θα εμφανίζεται πλέον στη νέα σας σελίδα.


Θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το πώς λειτουργούν οι λίστες προϊόντων; Μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο Διαχείριση Λίστας Προϊόντων.