Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Online ΚατάστημαΕπισκόπηση του E-shop σας

Επισκόπηση του E-shop σας

Καλωσήρθατε στη Webnode. Σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να έχετε το δικό σας online κατάστημα και να πουλάτε τα προϊόντα σας!

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας δώσει βασικές πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Webnode και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν. Καθώς ο στόχος μας είναι η απλότητα στη χρήση, οι λειτουργίες του editor της Webnode είναι εξίσου απλές. Δε χρειάζεται να είστε έμπειρος προγραμματιστής ή να έχετε γνώσεις σχεδιασμού για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αφού εγγραφείτε μέσα από τη σελίδα www.webnode.com/el, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του E-shop σας χωρίς πρόβλημα στη δωρεάν έκδοση της Webnode. Έχετε υπ' όψιν πως ορισμένες λειτουργίες, όπως η διαχείριση παραγγελιών, είναι διαθέσιμες μόνο μετά την αναβάθμιση σε κάποιο από τα Premium Πακέτα που προσφέρουμε. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και τις τιμές κάθε Premium Πακέτου στην αντίστοιχη Σελίδα Τιμολόγησης.

Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του E-shop σας, μεταβείτε στη σελίδα www.webnode.com/el και κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε. Συμπληρώστε τη φόρμα όπως φαίνεται στο παράδειγμα παρακάτω και στη συνέχεια επιλέξτε Online Κατάστημα. Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο Πώς να δημιουργήσετε Online Κατάστημα.

Για πληροφορίες επάνω στη χρήση του Webnode editor για το E-shop σας, παρακαλούμε δείτε το άρθρο Εισαγωγή στον Editor της Webnode. Ο editor είναι ίδιος τόσο για ιστοσελίδες όσο και για online καταστήματα, με το E-shop να αποτελεί ένα κομμάτι των δυνατοτήτων της Webnode. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες αυτές στη Γνωσιακή Βάση της Webnode.

Το νέο σας online κατάστημα περιλαμβάνει μία σειρά προϊόντων που λειτουργούν ως παραδείγματα. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα κείμενα καθώς και να προσθέσετε εντελώς νέο περιεχόμενο αντικαθιστώντας αυτό που θα βρείτε στη σελίδα μετά τη δημιουργία της.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα του καταστήματός σας προσθέτοντας μία Λίστα Προϊόντων.

Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που θα προβάλλονται τα προϊόντα σας επιλέγοντας π.χ. συρόμενη ή άλλη εμφάνιση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λίστες προϊόντων, παρακαλούμε δείτε τα ακόλουθα άρθρα: Πώς να Προσθέσετε Λίστες Προϊόντων και Διαχείριση Λίστας Προϊόντων.

Μπορείτε να προσθέσετε ξεχωριστά προϊόντα με κοινά χαρακτηριστικά σε κατηγορίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε κατηγορίεςμε τίτλο "Γυναικεία Ρούχα," "Χειμερινή Ένδυση," και "Παλτά." Το προϊόν "Γυναικείο Χειμερινό Παλτό" στην περίπτωση αυτή, μπορεί να προστεθεί σε μία, δύο ή και 3 κατηγορίες με βάση το παραπάνω παράδειγμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, μπορείτε να δείτε το άρθρο Δημιουργία και Επεξεργασία Κατηγοριών.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας εύκολα και γρήγορα μέσα από το μενού διαχείρισης του E-shop σας, όπου θα μπορείτε να αλλάξετε την κατάστασή τους ή να τις αρχειοθετείτε.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες επάνω στη λειτουργία του online καταστήματός σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στα παρακάτω άρθρα:

Μπορείτε πλέον να ξεκινήσετε. Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια για το E-shop σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τη φόρμα που θα βρείτε στη διαχείριση του προφίλ σας και την καρτέλα Επικοινωνήστε μαζί μας.