Hulppagina
Hulp-startpaginaOnline WinkelHoe kan ik een Product Toevoegen

Hoe kan ik een Product Toevoegen

In een nieuw aangemaakte online winkel zal je vooraf-toegevoegde voorbeeldproducten vinden die je naar wens kunt bewerken. Je hebt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe producten aan te maken. Dit artikel is bedoeld om exact uit te leggen hoe je beide kunt doen. Je zal ook zien hoe je een beschrijving, afbeeldingen en BTW-tarieven aan je producten kunt toevoegen.

1. Nieuwe producten kunnen worden toegevoegd door op PRODUCTEN te klikken in het bovenste menu in de editor.

2. Klik op de Product toevoegen knop.


3. Geef de naam en de prijs van het product in. Het BTW-tarief kan ook gewijzigd worden.


4. Upload afbeeldingen door op Afbeeldingen toevoegen te klikken. Ga door, door te klikken op Upload afbeeldingen en kies vervolgens de afbeelding op jouw computer.


5. In het veld Korte beschrijving geef je een korte beschrijving van dat product in. De beschrijving moet zo kort mogelijk zijn, zodat de bezoekers deze volledig te zien kunnen krijgen. Langere beschrijvingen kunnen direct op de productpagina worden toegevoegd.

6. Je kan het product vervolgens aan een categorie toevoegen. Hiermee kan je je producten indelen in groepen zoals ‘Vrouwen’, ‘Mannen’ of ‘Accessoires’.

7. In hetzelfde venster zal je de secties Promoties en Beschikbaarheid zien. Promoties laten toe om labels en de oorspronkelijke prijs toe te voegen aan een product. In de sectie Beschikbaarheid kan je het product nummer en het aantal stuks in voorraad toevoegen, of het product uit de online winkel verbergen. Meer informatie hierover kan gevonden worden in het artikel: Hoe kan ik een product bewerken.

8. Zorg ervoor dat je alle details van een nieuwe product opslaat door te klikken op Creëren.


9. Je hebt net een nieuw product toegevoegd. Om deze voor jouw klanten zichtbaar te maken, publiceer je je online winkel door te klikken op PUBLICEREN in het menu bovenaan.


Tip: Nieuwe producten kunnen ook toegevoegd worden via de productlijst.