Palīdzība
SākumsInterneta veikalsKā importēt produktus

Kā importēt produktus

Tu vari pievienot visus produktus vienlaikus ar produktu importa funkciju, kas pieejama interneta veikalā. Produktiem ir jābūt saglabātiem .CSV failu formātā, lai tos importētu mājas lapā. Kad esi ienācis redaktorā, Tu vari noklikšķināt uz Parauga CSV fails, lai lejupielādētu veidni, kuru vari izmantot, lai ievadītu savus produktus.

  1. Lai importētu produktus, noklikšķini uz PRODUKTI pogas, kas atrodas augšējā izvēlnē.
  2. Nākamajā logā, noklikšķini Vairāk un tad Importēt produktus.
  3. Noklikšķini Izvēlēties failu un izvēlies .CSV failu ar saviem produktiem.
  4. Apstiprini , ka esi izvēlējies pareizo failu noklikšķinot uz Augšupielādēt pogas.
  5. Nākamajā solī, Tu varēsi nomainīt kolonnu nosaukumus, noklikšķinot uz esošā nosaukuma un izvēloties no saraksta citu nosaukumu.

  6. Turpini noklikšķinot Pabeigt importu.
  7. Tavi produkti būs importēti pēc dažam sekundēm.
  8. Līdz ko imports būs pabeigts atvērsies jauns logs ar izmaiņu pārskatu. Turpini noklikšķinot uz Labi.

  9. Importētie produkti parādīsies interneta veikalā kopa ar citiem produktiem.

    Zemāk Tu atradīsi tabulu, kas izskaidros dažādos kolonnu nosaukumus.

PADOMS

Ja vēlies atjaunot piedāvāto produktu informāciju, Tu to vari izdarīt tieši .CSV produktu failā. Ja veiksi izmaiņas jebkurā produktā (piemēram cenas vai nosaukuma izmaiņas), Tu vari importēt šis izmaiņas savā interneta veikalā sekojot augstāk aprakstītajiem soļiem (Produkti -> Vairāk -> Importēt produktus -> Izvēlēties failu).
Atceries, ka šis process atjaunos visas izmaiņas, kas veiktas produktam (nosaukums, cena, un t.t.), taču nesinhronizēs ar produktiem, kas jau atrodas redaktorā. Citos vārdos, ja Tavā .CSV failā būs produktus, kas ir dzēsts no redaktora, šis produkts tiks atkārtoti importēts interneta veikalā. Ka arī, ņem vērā, ja veikala ir produkts, kas nav .CSV formāta, tie netiks dzēsti.