Palīdzība
SākumsInterneta veikalsKā atvērt un aizvērt interneta veikalu

Kā atvērt un aizvērt interneta veikalu

Ja Tev ir daži produkti vai pakalpojumi, ko vēlies pārdot, Tu vari pievienot interneta veikalu savai jau esošajai mājas lapai. Šī opcija šobrīd ir pieejama tikai dažām veidnēm, bet drīzumā būs pieejama visām veidnēm. Ja šī opcija vel nav pieejamai Tavai veidnei, neuztraucies, pavisam drīz šī opcija būs pieejama. Lai atvērtu interneta veikalu, pievieno jaunu lapu savā mājas lapā un izvēlies Interneta veikals. Ja šādu opciju neredzi, tas nozīmē, ka šai veidnei šī iespēja vēl nav pievienota.

  1. Ienāc savā mājas lapas redaktorā un izveido jaunu lapu.
  2. izvēlies Interneta veikals un apstiprini noklikšķinot Izvēlēties.
  3. Tiks parādīta īsa pamācība, kas palīdzēs izveidot interneta veikalu. Beigās noklikšķini Atvērt veikalu.
  4. Interneta veikala funkcijas tiks automātiski pievienotas Tavai mājas lapai un Tu varēsi sākt tirgot tiešsaistē uzreiz. Lai Tev rastos priekšstats ka darbojas interneta veikals, mēs rekomendējam apskatīt Īsumā par interneta veikalu un Pamata iestatījumi. Šajās pamācībās Tu atradīsi informāciju kā uzstādīt interneta veikalu.
  5. Tu vari arī rediģēt produktu sarakstu, kas tiek attēlots lapā vai pievienot jaunu produktu sarakstu. Tu vari pievienot jaunu produktu, kārtot to kategorijās, vai uzstādīt maksājumu un piegādes veidu.

    Kā aizvērt interneta veikalu
    Interneta veikals vairs nav nepieciešams? Tu vari aizvērt interneta veikalu tik pat vienkārši kā to atvēri.
    1. Ienāc mājas lapas redaktorā un noklikšķini uz IESTATĪJUMI pogas, kas atrodas lapas augšējā labajā stūrī.
    2. Izvēlies Interneta veikals sadaļu.
    3. Aizvērt interneta veikalu sadaļā, noklikšķini Aizvērt.
    4. Apstiprini veikala aizvēršanu noklikšķinot uz Aizvērt veikalu. Interneta veikala atslēgšanas funkcija ir neatgriezeniska un viss interneta veikala saturs tiks neatgriezeniski dzēsts, ieskaitot pasūtījumus un klientu sarakstu.