Hulp-startpaginaOnline WinkelHoe kan ik Online Winkels Openen en Sluiten

Hoe kan ik Online Winkels Openen en Sluiten

Als je een paar producten of diensten hebt die je hoopt te verkopen kan je een online winkel toevoegen aan jouw reeds bestaande website. Deze optie is momenteel enkel voor een aantal geselecteerde sjablonen beschikbaar, maar het zal in de toekomst voor alle sjablonen beschikbaar worden. Als de optie niet beschikbaar is voor het sjabloon van jouw website, maak je geen zorgen, deze zal binnenkort worden toegevoegd! Om jouw online winkel te openen, voeg je een nieuwe pagina toe aan jouw website en kies je de optie Online winkel. Als je deze optie niet kan vinden, is de online winkel functie nog niet aan jouw sjabloon toegevoegd.

1. Meld je aan op de editor van jouw website en maak een nieuwe pagina aan.

2. Kies Online winkel en bevestig het door te klikken op Kies.

3. Er zal een korte handleiding verschijnen om je te helpen bij het aanmaken van de online winkel. Op het einde klik je op Open winkel.

4. De online winkel functie zal automatisch aan jouw site worden toegevoegd en je zal direct kunnen verkopen. Om je meer inzicht te geven in jouw online winkel raden we je aan om de artikels Jouw online winkel in één oogopslag en Basisinstellingen te lezen. Daar zal je alle belangrijke informatie kunnen vinden omtrent het aanmaken van jouw online winkel.

5. Je kan de productlijsten die op jouw site verschijnen ook aanpassen of een nieuwe productlijst aanmaken. Je kan nieuw producten toevoegen, ze in categorieën sorteren, of nieuwe betaal- en verzendmethoden instellen.

Hoe kan ik mijn online winkel sluiten

Geen nood meer aan jouw online winkel of heb je deze niet graag gebruikt? Je kan het even gemakkelijk sluiten als dat je het geopend hebt.

1. Meld je aan op de editor van jouw website en klik op INSTELLINGEN in de rechterbovenhoek.

2. Klik op Online winkel.

3. Klik op Sluiten naast de optie Sluit online winkel.

1. Bevestig het sluiten van jouw online winkel door te klikken op Sluit winkel. Het sluiten van de online winkel kan niet ongedaan worden gemaakt en alle inhoud van jouw online winkel, waaronder de bestellingen en de lijst met klanten, zal permanent worden verwijderd.