Ügyfélszolgálat
FőoldalE-mailHogyan kell használni a Webnode-nál létrehozott e-mailfiókot

Hogyan kell használni a Webnode-nál létrehozott e-mailfiókot

Ha rendelkezel aktív  Mini, Standard vagy Profi Prémium csomaggal, és regisztrált domained is van, postafiókokat hozhatsz létre a cím@domain.hu formában. Ugyanakkor lehetőséged van arra, hogy a levelezést a rendszerünk részeként használhasd.  A Webnode levelező program (webmail) reszponzív, vagyis bejelentkezhetsz a postafiókodba mobiltelefonon vagy táblagépén. A webmailbe közvetlenül is beléphetsz a fő Webnode portálból.

A postafiók teljes kapacitása 1 GB, és a postafiók kapacitása beleszámít a weboldal teljes tárhelyébe. A küldött és fogadott mellékletek maximális mérete 20 MB. Egyszerre egy e-mailt legfeljebb 40 címzettnek küldhetsz el.. Legfeljebb 5 e-mailt küldhetsz percenként. A Webmail nem alkalmas tömeges levelek (hírlevelek) küldésére. E célra speciális, külső alkalmazásokat szükséges használni.

Ez a cikk megmutatja, hogyan kell dolgozni a levelező rendszerrel  és milyen funkciókat kínál.

Névjegyek exportálása és importálása

A Névjegyek ikonra kattintva (bal felső sarokban) töltsd fel a fájlt a névjegylistával csv/vcf/vCard formátumban.

Kattints a jobb oldali menüre, és válaszd az Import (csv, vcf, vCard) lehetőséget.

Válassz ki egy névjegyfájlt a számítógépről. A kapcsolatok automatikusan feltöltésre kerülnek a webmailbe.

További fiókok hozzáadása

A kapcsolódó domainhez létrehozott további e-mail fiókokat is kezelheted. Új fiók hozzáadásához kattints a jobb felső sarokban lévő fiókikonra, és válaszd a Fiók hozzáadása lehetőséget.

Töltsd ki e címhez tartozó e-mail címet és jelszót. A Hozzáadás gombra kattintva erősítsd meg.

Váltás a postafiókok között

A jobb felső sarokban lévő fiókikonra kattintva könnyedén válthatsz az egyes e-mail fiókok között. Ezután egyszerűen válaszd ki a bejelentkezni kívánt fiókot.

Automatikus aláírás

Kattints a jobb felső sarokban lévő fiókikonra, majd kattints a Beállítások gombra.

Az Identitás sorban kattints az e-mail címre.

A következő lépésben add meg az üzenet címzettjeinek megjelenítendő nevét, valamint az automatikus aláírást. Webes hivatkozást vagy képet is hozzáadhatsz az aláíráshoz. A módosítások megerősítéséhez kattints a Frissítés gombra.

A design módosítása

A postafiók megjelenítésének módosításához kattints a jobb felső sarokban lévő fiókikonra, majd kattints a Beállítások gombra (lásd fent). Válaszd ki a Témák lapot, és válaszd ki a kívánt megjelenítést. Saját háttérképet is feltölthetsz a számítógépről a Háttérkép feltöltése gombra kattintva.

A levelezőrendszer az IMAP-on keresztül működik. Az e-mail cím más levelezőprogramokban is beállítható, mint például az Outlook. A program lépésről-lépésre vonatkozó útmutatója: Webnode E-mail cím hozzáadása Microsoft Outlook 2016 rendszerhez