Palīdzība
SākumsKā pievienot/rediģēt saturuKā pievienot HTML kodu mājas lapas galvenē

Kā pievienot HTML kodu mājas lapas galvenē

Šī pamācība parādīs kā pievienot HTML kodu galvenē katrā vai tikai vienā mājas lapas lapā. 

Kā pievienot HTML kodu visās mājas lapas lapu galvenēs 

Pievienot HTML kodu galvenē visās lapās ir iespējams ar Standard vai Profi Premium plānu. Dažas ārējo pakalpojumu pamācībās koda pievienošana galvenē var tikt aprakstīta kā koda pievienošana starp <head> un </head> tagiem Tavā mājas lapā. 

  1. Noklikšķini uz IESTATĪJUMI
  2. Dodies uz Mājas lapas iestatījumi un atrodi Mājas lapas galvene un kājeni un iekopē kodu vēlamajā sadaļā. Noklikšķini Saglabāt un publicē izmaiņas.Kods ir pievienots galvenei visās mājas lapas lapās. Šī opcija tiek izmantota, lai pievienotu piemēram Facebook Pixel vai Google AdSense kodus. Lai pievienotu papildu kodu, vienkārši iekopē to zem esošā.
    Kā pievienot HTML kodu galvenē tikai vienā lapā 


  1. Noklikšķini uz LAPAS
  2. Izvēlies lapu, kurai vēlies pievienot kodu un dodies uz SEO lapas iestatījumi sadaļu. Dodies uz leju un iekopē kodu paredzētajā HTML galvenes kods sadaļā un publicē izmaiņās.

    Kods ir pievienots galvenē izvēlētajai lapai. Koda pievienošana vienai lapai tiek izmantota piemēram ar Google Search Console. Lai pievienotu papildu kodu, vienkārši iekopē to zem esošā.

    Kā pievienot HTML kodu noteiktā vietā kā lapas saturu 


    Ja nepieciešams pievienot HTMl kodu lapas saturam, piemēram, lai izmantotu ārējo pakalpojumu logrīku, lūdzu seko šai instrukcijai. Šīs Tev atļaus pievienot logrīku taimerim, rezervācijas kalendāram vai cita veida ārējiem logrīkiem.