Palīdzība
SākumsDomēniDomēna pārnešana

Domēna pārnešana

Pirms domēna pārnešanas, lūdzu izlasi sekojošo.

  • Domēna pārnešanā ar DNS ierakstiem domēns tiks mainīts. Ja izmanto e-pasta pakalpojumus ar esošo domēna reģistratūru, e-pasta pakalpojumi nestrādās. Lai novērstu iespējamas problēmas ar e-pasta kontiem, Tu vari mums atsūtīt MX ierakstus, mēs tos atstāsim kādi ir vai saglabāsim Tavu e-pastu, lai Tu nezaudētu informāciju.
  • Pārnesot domēnu, saglabā ienākšanas informāciju savam e-pastam un pārliecinies, vai vari piekļūt savam e-pastam.
  • .com domēni nevar tikt pārnesti pirmajās 60 reģistrācijas dienās.

Soļi, kas jāveic pirms domēna pārnešanas 

  1. Atbloķē savu domēnu pašreizējā domēna reģistratūrā, lai reģistrators varētu pieņemt mūsu pārnešanas pieprasījumu. Tev vajadzētu būt iespējai atbloķēt savu domēnu, izmantojot domēna vispārīgos iestatījumus. Ja nē, lūdzu, tieši sazinies ar reģistratūru un lūdz to atbloķēt.
  2. Atcel sava domēna privāto reģistrāciju. Pārbaudi, vai Tava domēna reģistrācijas dati ir publiski un vai domēns tiešām ir reģistrēts. Ja nē, atjaunini šo informāciju un padari to pieejamu, izmantojot sava domēna vispārīgos iestatījumus, vai tieši sazinies ar sava domēna reģistratūru. Reģistrācijas datus vari pārbaudīt mājas lapā www.whois.com.
  3. Atcel sava domēna privāto reģistrāciju. Pārbaudi, vai Tava domēna reģistrācijas dati ir publiski un vai domēns tiešām ir reģistrēts. Ja nē, atjaunini šo informāciju un padari to pieejamu, izmantojot sava domēna vispārīgos iestatījumus, vai tieši sazinies ar sava domēna reģistratūru. Reģistrācijas datus vari pārbaudīt mājas lapā www.whois.com.
  4. Iegūsti derīgu Autorizācijas atslēgu vai EPP kodu no pašreizējās reģistratūras. Autorizācijas atslēga vai EPP kods kalpo kā parole Tava domēna pārnešanai uz Webnode. Dažām reģistratūrām ir tiešais links konta iestatījumos, bet, ja tā nav, sazinies ar viņiem.

Domēna pārnešanas uzsākšana

Kad esi izpildījis nosacījumus veiksmīgai pārnešanai, Tu esi gatavs pārnest savu domēnu uz Webnode.

Piezīme:

Kad esi samaksājis un sācis sava domēna pārnešanu uz Webnode, Tev ir jāapstiprina sava domēna pārnešanas pieprasījums, noklikšķinot uz linka Webnode verifikācijas e-pastā, kuru Tu saņemsi 24 stundu laikā pēc pārnešanas uzsākšanas. Jaunajā logā apstiprini, ka esi īstais domēna īpašnieks un ka esi apstiprinājis pārnešanu.