Palīdzība
SākumsInterneta veikalsKā pievienot Stripe, lai pieņemtu kredītkartes maksājumus

Kā pievienot Stripe, lai pieņemtu kredītkartes maksājumus

Stripe ir vienkāršs rīks, kas izveidots, lai ļautu veikt tiešsaistes kredītkartes maksājumus tikai ar dažiem vienkāršiem klikšķiem. Pēc nepieciešamās informācijas ievadīšanas, Stripe pieņems maksājumus ar kredītkarti un iemaksās tos Tavā bankas kontā. Tas ir tik vienkārši! 

  1. Projekta detaļā atlasi Veikala iestatījumi un Maksājuma veidi.
  2. Otrā iespēja pievienot Stripe ir caur redaktoru. Vispirms noklikšķini uz Iestatījumi.
  3. Atlasiet sadaļu interneta veikals un pēc tam sadaļā Maksājumu veidi noklikšķini uz Iestatīt.
  4. Tiks atvērti esošie maksājuma veidi. Noklikšķini uz Pievienot jaunu metodi.
  5. Nākamajā logā noklikšķini uz bultiņas, lai atvērtu nolaižamo izvēlni, un izvēlies Stripe.
  6. Pēc tam noklikšķini uz pogas Connect with Stripe. Tu tiksi novirzīts uz Stripe reģistrācijas lapu.
  7. Aizpildi visus nepieciešamos laukus, tostarp: Vārds, adrese, uzņēmuma adrese, mājas lapa, bankas konta informācija utt. Kad es pabeidzis, noklikšķini uz Authorize access to this account.
  8. Tavs Stripe konts tagad ir savienots ar Webnode interneta veikalu! Ja vēlies, 2. laukā Cena ievadi cenu šim maksājuma veidam. Ja vēlies šim maksājuma veidam pievienot arī nodokli, 3. laukā ievadi cenu bez nodokļa un izvēlies, kādu nodokļa likmi vēlies.
  9. Tagad Tavi klienti var izvēlēties maksāt ar kredītkarti, un, pateicoties Stripe, nopelnītā nauda tiks ieskaitīta Tavā bankas kontā.

Izmaksu apstrāde 

Maksājumu pārskaitījumi no Stripe konta uz Tavu bankas kontu notiek saskaņā ar izvēlēto izmaksu grafiku, kuru iestatīji sava Stripe konta vadības panelī. Informācijas panelī vari mainīt izmaksu grafiku un atrast pārskatu par pārskaitījumiem no Stripe uz Tavu kontu.

Pirmā izmaksa parasti prasa nedaudz vairāk laika, lai izveidotu Stripe kontu. Nākamo izmaksu apstrāde notiek saskaņā ar Tava konta izmaksu grafiku. Vairāk par maksājumu saņemšanu var atrast šeit.