Nápověda
Hlavní stránkaAffiliate ProgramCo je Affiliate program?

Co je Affiliate program?

Affiliate program, neboli provizní či partnerský systém, je jeden ze způsobů, který umožňuje vydělat peníze na internetu přes vaši webovou stránku.

Jak funguje affiliate program?

Obchodník, který nabízí své produkty či služby online, může affiliate program využít jako způsob propagace svého zboží. Většinou se stačí registrovat do jeho partnerského programu a dále pak můžete propagovat jeho služby například na svých webových stránkách pomocí speciálního banneru, jehož prostřednictvím obchodníkovi přivedete nové návštěvníky. V okamžiku, kdy si vámi přivedený návštěvník zakoupí některou službu, dostanete předem sjednanou provizi. Provize většinou dosahuje několik procent z prodejní částky zboží.

Affiliate program Webnode 

Webnode vám vyplatí 100 dolarů z prvního nákupu, který provede vámi přivedený uživatel. To se týká všech typů Prémiových balíčků bez ohledu na jejich cenu. Pokud si uživatel koupí 3 balíčky, vyděláte tak 300 dolarů!

Líbí se vám náš Affiliate program? Staňte se našimi partnery ještě dnes - v návodu Jak se zaregistrovat zjistíte, jak na to.