Nápověda
Hlavní stránkaAffiliate ProgramJak propagovat Webnode?

Jak propagovat Webnode?

Způsobů, jak získávat nové zájemce o webové stránky, je mnoho. Následující čtyři patří mezi nejosvědčenější.

1. Bannery a odkazy
Vložení bannerů na stránky je jednou z nejjednodušších forem, jak začít propagovat Webnode. V systému najdete několik grafických bannerů v různých jazycích. V naší nápovědě najdete návod Jak vložit banner na vaše stránky.

2. Recenze a návody
Máte-li svůj web zaměřený na dění na internetu nebo tvorbu webu, můžete psát o Webnode články, návody nebo tvořit videonávody na práci s naším systémem. A samozřejmě se nemusíte omezovat jen na Webnode. Články o práci s webovými stránkami, registraci domén, blogování, tvorbě fotogalerií nebo videí mohou přivést také mnoho nových uživatelů a s nimi i pěkný výdělek.

3. Internetová diskuzní fóra
Zapojte se do diskuzí na internetových fórech jako jsou Odpovědi.czPoraďte.cz nebo Yahoo Answers a doporučujte Webnode. Dotazů na téma jak vytvořit webové stránky a jim podobné otázky najdete denně stovky. Připojte k odpovědi vaši zkušenost, článek či návod a ujistěte tak tázajícího, že Webnode je pro něj tím nejlepším řešením.

4. Sociální sítě
Webnode můžete propagovat i v diskuzích a na sociálních sítích. Tak se vaše sdělení bude šířit rychleji a samozřejmě i vaše výdělky budou růst rychleji. Kdo by si nevytvořil web na doporučení kamaráda?

Určitě najdete i další, originální způsoby, jak oslovit potenciální uživatele Webnode a získat tak odměnu ve formě provize. Inspirovat se můžete např. u našich současných partnerů:

Nezapomeňte vždy používat váš partnerský odkaz. Jedině tak budeme mít jistotu, že daného zákazníka jste přivedli vy a náleží vám za to odměna.